Okan Buruk, Doğukan Sinik'in Galatasaray'a faydalı olacağına inanıyor.

HEDEF OCAKTA İMZA

Sarı-Kırmızılı kulüpte çizilen son yol haritasına göre, Doğukan'ın transferi için gelecek sezon değil, ocak ayı hedefleniyor.

4 MİLYONUN ALTINA DÜŞMEYECEKLER

İki kulüp arasında bazı görüşmelerin yapıldığı, genç oyuncuya Türkiye'den başka taliplerin de olduğu belirtilirken, yönetimin bonservis konusunda bir çözüm arayışı içine girdiği öğrenildi. Doğukan'ın bonservisine 4 milyon Euro ödeyen Hull City, bu rakamın altında oyuncuyu satmaya kesinlikle yanaşmıyor.

TAKAS FORMULÜ DE DEVREDE

Doğukan transferinde Galatasaray'ın, Hull City'den talep edilecek bir oyuncuyu takasta gönderme ihtimalinin olduğu da gelen haberler arasında. Görüşmeler bir süre daha devam edecek. Kanatlarda yerli alternatifini artırmak isteyen Sarı -kırmızılılar, bu transferde ısrarcı olacak.

HALİL DE ALTERNATİFLER ARASINDA

Diğer taraftan aynı pozisyonda oynayan Halil Akbunar'ın transferi konusunda da görüşmeler tamamlanmak üzere. SarıKırmızılılar böylece şampiyonluk yarışında güçlü ve derin bir yerli rotasyonuna sahip olmayı amaçlıyor.

Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

(Fanatik)