Nordin Amrabat'tan çarpıcı itiraflar! Galatasaray'ın eski futbolcusu Amrabat, FIFA'ya verdiği röportajda kariyeri ve planları hakkında konuştu. İngiltere Premier Lig'de Watford takımında forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, bulaşıkçılık yaptıktan sonra futbolcu olduğunu söyledi.

FIFA.com'a konuşan Amrabat, ''Çok zordu. Amsterdam Arena yakınlarında bir antrenman sahasında çalışıyordum. Stadyumu görebiliyordun, orada oynama hayali kuruyordum ama Ajax'ta yapamadım. Ancak, şu anda hayatımdan memnunum.'' dedi.

''YERLERİ SİLDİM, BULAŞIKÇILIK YAPTIM''

Faslı futbolcu, ''Okullarda yerleri siliyordum. Ardından restorantlarda bulaşıkçılık yaptım. Ekonomi veya hukuk okumaya karar vermiştim. O aralar amatör bir takım tarafından keşfedildim. Sonrası geldi zaten... Şampiyonluklar yaşadım, Şampiyonlar Ligi'nde oynadım. Ben alçak gönüllü bir insanım. Yaptığım şeyde en iyisi olmak isterim. Amatör takımda da oynasam, bulaşık da yıkasam, Şampiyonlar Ligi'nde de oynasam her şeyde yüzde yüzümü veririm. Her zaman bunu yaparım.'' sözlerini kullandı.

DÜNYA KUPASI HAYALİ

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'na katılmak istediğini aktaran Amrabat, ''Afrika futbolu çok değişik. Rakibiniz her zaman güçlü oluyor ve hızlı oynuyor. Şu an Afrika'da birçok yabancı iyi teknik adam bulunuyor. Hiç kolay değil ancak umarım Rusya'ya gidebiliriz.'' diyerek Dünya Kupası hayalinin olduğunu söyledi.