Futbol dünyasının önemli yıldızlarından 5 Şubat doğumlu Cristiano Ronaldo, Neymar, Carlos Tevez, Rodrigo Palacio, eski yıldız futbolcular Gheorghe Hagi ve Giovanni van Bronckhorst, bugün yeni yaşına bastı.

Son iki sezondur FIFA Altın Top Ödülü'nü ezeli rakibi Lionel Messi'den geri alan ve Real Madrid'te bu sezon gösterdiği performansla da kariyerinin en formda dönemlerinden birisini yaşayan Cristiano Ronaldo 30, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar ise 23 yaşına girdi.

Yıldız futbolcuların sosyal paylaşım siteleri Facebook, Twitter ve Instagram hesabından şimdiden on binlerce hayranı doğum günü mesajları yolladı.

Juventus'ta ikinci baharını yaşayan ve bu sezon çıktığı 27 karşılaşmada 18 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Arjantinli yıldız Carlos Tevez 31, vatandaşı Interli golcü Rodrigo Palacio ise 33 yaşına girdi.

Futbolculuğu döneminde Barcelona ve Galatasaray'daki performansıyla "Karpatların Maradonası" olarak anılan Rumen Gheorghe Hagi 50'sine merdiven dayarken, Hollanda Milli Takımı'nda 106 maça çıkan Giovanni van Bronckhorst ise 40 yaşına bastı.

Manchester United'ın genç yeteneği Adnan Januzaj (20), bir dönem Beşiktaş'ta foma giyen ve futbol hayatına Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında devam eden Portekizli Manuel Fernandes (29), Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da oynayan Fransız Ludovic Sylvestre (31) ile İspanyol temsilcisi Levante'nin Yunan oyuncusu Loukas Vyntra (34) aynı gün dünyaya gelen diğer sporcular arasında bulunuyor.