Stamford Bridge'de oynanacak Chelsea-Lille maçı bu akşam saat 23.00'te oynanacak ve beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı, Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Tasos Sidiropoulos yönetecek. Mücadelede VAR odasında ise Alman hakem Bastian Dankert görev yapacak.

Chelsea Lille maçı ne zaman saat kaçta CANLI izle

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea, Lille'i konuk ediyor. Valencia'ya karşı ikili averajı kaybeden Chelsea, mutlaka kazanmak zorunda. Avrupa macerasına son noktayı koyan Lille ise prestij mücadelesine çıkıyor. İngiliz ekip, kötü bir sürpriz yaşamamak adına ilk yarıdan maça ağırlığını koyar.

YUSUF VE ZEKİ KADRODA

Konuk takımda forma giyen milli futbolcular Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı da maçın açıklanan kadrosuna dahil edildiler.

Bu maç öncesi Fransız ekibi, Devler Ligi'nde ve Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme şansını yitirdi. Lille için bu karşılaşma prestij niteliği taşıyor. Öte yandan Chelsea ise gruptan çıkabilmek için Valencia'nın puan kaybını bekleyecek ya da Lille'i farklı yenerek İspanyol ekibini genel averajda geçecek. İki takım da maçını kazanamazsa genel averajı daha iyi olan ekip gruptan çıkacak. Şu an Chelsea ve Valencia'nın 8'er puanı bulunuyor. Grup lideri Ajax'ın ise 10 puanı var.