Brezilyalı golcü Leandro Damiao'nun geleceği belli oluyor... Galatasaray'ın transfer gündemini uzun süredir meşgul eden futbolcu için Portekiz devi Sporting Lizbon ile kıran kırana pazarlık yapılıyor.

Serbest oyuncu kategorisinde olan Damiao hakkında konuşan menajeri Vinicius Prates, futbolcusunun Sporting Lizbon'a gitmek üzere olduğunu kaydetti.

Prates açıklamasında, "Sporting'den iyi bir teklif aldık. Damiao, Avrupa'da oynamak istiyor. İtalya, İspanya ve Almanya'dan resmi teklifler var. Neler olacağını göreceğiz, oyuncu şu anda serbest. Cuma gününe kadar bir karar çıkacağını düşünüyorum" dedi.

JORGE JESUS FAKTÖRÜ ÖNE ÇIKTI

İspanya'dan gelen teklifin Real Betis, İtalya'daki için Atalanta iddiası ortaya atılırken, menajeri Prates ise isim vermekten kaçındı.
Teknik direktör Jorge Jesus ile çalışmak isteyen Damiao'nun yeni kulübünün Sporting Lizbon olması tahmin edilirken, her fırsatta Avrupa'da futbol oynama hayalinden bahseden oyuncu ise, "Birçok kulüpten teklif var. Bu tekliflerle menajerim ilgileniyor. En geç cuma günü ne olacağı ortaya çıkacak." diye konuştu.

26 yaşındaki Leandro Damiao da Silva dos Santos, şu ana kadar Brezilya'da 147 maça çıkarken, 43 gol atıp 17 asist yaptı. Bu Son iki sezonda Brezilya'daki Santos, Cruzeiro, Internacional gibi üst düzey takımlarda oynadı.