Galatasaray'da bekleneni veremeyen Emre Mor, Viaplay Sport Live çarpıcı açıklamalar yaptı. Sürekli Messi ile kıyaslanan futbolcu ''Artık bana Messi demeyin, ben Emre Mor'um dedi.

Galatasaray'a Fatih Terim tarafından büyük umutlarla getirilen ama tam bir hayal kırıklığı yaşatan milli futbolcu Emre Mor kendisinden beklenileni verememenin üzüntüsünü yaşıyor. Çok küçük yaşta büyük paralar ve şöhretle tanıştığını ve çok hata yaptığını itiraf eden Mor, kendisine çekidüzen verme zamanının geldiğini söylüyor. 

Ligin ilk yarısında formasını giydiği Galatasaray’da Fatih Terim’i hayal kırıklığına uğratan Emre Mor, Ocak ayında Olympiakos’un yolunu tuttu… Viaplay Sport Live’e konuşan genç oyuncu, “çok hata yaptım. Daha akıllı olmalıydım. Ancak en önce kontrol etmem gereken şey öfkem. Bunun üzerinde çok çalışıyorum. Gelişmeye başladım. Ama evet bazı yanlışlar yaptığım için yanlış anlaşıldığımı hissediyorum. Bunu kabul etmek istiyorum. Almanya’da kendime 'getto çocuğu’ diyordum. Sokakta yürürken normal olamıyordum. Biraz zordu. İlk başta herkesin beni tanıması çok güzeldi. Gerçekten gurur duyuyordum. Ama sonunda biraz fazla  geldi. Çünkü özgür bir insan olabileceğimi hissetmedim. İnsanlar beni o kadar çok etkiledi ki neredeyse hiçbir hata yapmama şans tanımadılar. İnsanlar yeni Messi olduğumu söylüyorlar. Ben de 'Hayır, ben yeni Messi değilim. Ben sadece Emre Mor’um’ diyordum. İnsanların beni çok fazla aldatmasını istemedim. Çünkü kendi standartlarımı ve hedeflerimi kendim belirlemek istiyorum. İnsanların bana Messi demelerini istemiyorum” ifadelerini kullandı.