Ligdeki 4 maçta da süre alan Burak Yılmaz, son olarak Heerenveen maçında da golünü attı fakat karşılaşma 2-1'lik Heerenveen galibiyetiyle sona erdi.

Hollanda'da yayım yapan L1 kanalının futbol programında konuşan eski futbolcular Mario Eleveld ve Reginald Thal, Burak Yılmaz'a veryansın etti...

Fernando Reges Sevilla'dan ayrıldı Fernando Reges Sevilla'dan ayrıldı

BİLEREK Mİ YAPIYOR?

Fortuna Sittard'ın eski oyuncularından Eleveld, Burak Yılmaz'ın takımdaki fazla gücünden bahsederken, 'Deplasmandaki Twente maçında basına açıklama yapmadı ve su molasında sadece o kenara gelmeyip sahanın diğer tarafında kaldı. O halde şunu sorabiliriz: Burak bunları bilerek mi yapıyor?' dedi.

CAN SIKICI OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİZ

Diğer yorumcu Reginald Thal ise Burak için, 'Büyük ününden dolayı takımda dokunulmaz biri haline geldi. Ne isterse onu yapma gücüne sahip. O gerçek bir kazanan ve şimdiden 3 gol atması çok güzel. Ancak takımdaki ağırlığını ve çok top kullanması fazla dikkat çekiyor. Sadece takım arkadaşı Mats Seuntjens'in sahadaki duruşuna bakarsanız bile Burak'ın bu kadar dominant olmasının can sıkıcı ve moral bozmaya başladığını görebilirsiniz.'

ONA ACIYORUM HER ŞEYE BURAK YILMAZ KARAR VERİYOR

Ayrıca geçici antrenör Vergoossen için de konuşan Thal, 'Vergoossen'e biraz acıyorum. Bazen kendinizi bazılarından korumanız gerekir. Ondan çaresizlik yayıldığını çok rahat görebilirsiniz. İyi bir insan ve geçici antrenör o fakat her şey Burak Yılmaz'ın istediği gibi oluyor..' Thal'ın bu sözlerine ek yapan Eleveld ise 'Bu durum beni de çok üzüyor çünkü Vergoossen'e yardımcı olarak yakın gözüküyor.' ifadelerini kullandı.