La Liga’ya çıkma konusunda  iddialı konumda bulunan Zaragoza’da çok iyi bir performans ortaya koyan Kolombiyalı golcü için, “Suarez’in durumu, takım adları ve sayısı ile transfer pazarındaki ekonomik kapasiteleri nedeniyle karmaşık durumda. Çok güçlü kulüplerin ilgisini uyandırmış bir çocuk olduğunu biliyorum" dedi.

Suarez’le ilgili enteresan bir iddia ise Ada’dan geldi. Radio Eklipse Sports, Galatasaray’ın Watford’un U-23 takımından golcüsü Luis Suarez’i almak için Türkiye Ligi’nin son gol kralı ve Şampiyonlar Ligi golcüsü Mbaye Diagne’yi teklif ettiğini yazdı. İşin ilginci Galatasaray’ın bu teklifinin Watford’a, “Takım bütçesinde daralmaya gitmek zorunda olduğumuz için bu takasa girmek zorundayız.” diyerek teklif yapıldığını iddia etti.

FALCAO'NUN YANINA GİDEBİLİR

İspanya 2’nci Lig takımlarından Zaragoza’da forma giyen Luis Suarez’in adı sürpriz şekilde Galatasaray’ın listesine girmişti… Watford’un U-23 takımında forma giyen genç oyuncu için Futbol Ete’den Guillermo Puerto enteresan bir haber ortaya attı. Lazio ve Anderlecht’in de genç Kolombiyalının peşinde olduğunu hatırlatarak, “Cartagenalı genç bir sonraki aşamaya geçmeye hazır. Watford’un U-23 takımından, Zaragoza’ya. Şimdi bir kademe üstü. Basamakları tırmanıyor. Teklif gelirse bu üç takım Lazio’yu tercih edecektir. Ancak kendisine ‘Yeni Falcao’ denilmesini seven Suarez, Falcao’nun yanına ondan daha fazla şey öğrenmeyi de tercih edebilir” ifadelerini kullandı.