Romanya futbolu ve Galatasaray’ın eski efsanesi Gheorghe Hagi’nin Rubin Kazan’ın yeni teknik direktörü olduğu iddia edildi.

Romanya basınından Sport.ro internet sitesinin haberine göre, Galatasaray ve Bursaspor’un eski teknik direktörü Hagi’nin Rusya Premier Ligi takımlarından Rubin Kazan ile büyük oranda anlaştığını iddia etti.

51 yaşındaki Hagi, yakın zamanda Galatasaray ve diğer Türk takımlarıyla da adı anılan bir isimdi. Romanya efsanesi, bir süre önce, çalıştırdığı Viitorul takımından ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Romanya basını tarafından “özel haber” olarak duyurulan bu gelişme, 16 takımla oynanan Rusya Premier Ligi’nde şu an dokuzuncu sırada olan Rubin Kazan’ın yeni teknik direktörünü Hagi olduğu yönünde.

Rus kulüp daha önce yalanlamıştı

Daha önce de Romen basınındaki çıkan bu tarz haberlerde Rubin Kazan’ın Hagi ile görüştüğü iddia edilmiş ancak Kazan yönetimi resmi sitesinden bu durumu yalanlamıştı.

Rubin Kazan’ın halen internet sitesinde duran açıklamada “Kulübümüz, Romanya basınında yazıldığı üzere Sayın Hagi ile herhangi bir sözleşme imzalamamıştır. Takımımız, kalan maçlarında iyi bir performans sergilemeyi ve stada daha fazla taraftarımızı getirmeyi hedefliyor” ifadelerine yer verilmişti.

Çeviri: Sporcope