Her gün oğlu ile futbol oynayan anne Joanne Radcliffe, bir gün bu aktiviteyi kayıt altına alıyor ve hiç ummadığı bir telefon alıyor. Jaxon'ın futbolda çok yetenekli olduğunu düşünen annesi, facebook hesabında paylaştığı video ile Manchester City scoutlarının dikkatini çekti.

City'nin küçük çocukları futbola hazırlayan akademisinin koçları ile bir araya gelmesi beklenen küçük Lal'in futbol kabiliyetini annesinden aldığı ve bir gün kahramanları Messi ile Ronaldo gibi olmak istediği öğrenildi.

4 yaşındaki abisi Riley ile de top oynayan minik yıldızın annesi, yaptığı açıklamada oğlunun futbolcu olacağından emin olduğunu ancak bu kadar erken keşfedilmesine çok şaşırdığını belirtti.

Manchester City'nin scoutlarının kendisiyle iletişim kurması karşısındaki şaşkınlığını gizlemeyen Joanne, hayatı boyunca büyük bir Manchester United fanatiği olduğunu, ancak oğlunun hayatını değiştirebilecek olan telefonun ardından City'i desteklemeye başladığını da sözlerine ekledi. 

Oğlunun futbola 5 ay önce başladığının altını çizen Radcliffe, akademiye kabul edilen Jaxon'ın City forması giymek için sabırsızlandığını ve her sabah takıma katılabilmek için gün saydığını belirtti.