Sessizliğini bozan Neymar, hakkındaki asılsız iddialara cevap verdi.

Arjantinli futbolcunun Barcelona'da uzun yıllar forma giydikten sonra takımdan ayrılmasının zor olduğunu ifade eden Neymar, "Böyle bir değişiklik yapmak onun adına zor. Senelerdir Barcelona'daydı ve artık her şey onun ve ailesi için değişti. Zor ancak bence şimdi durum daha da iyiye gidiyor. Kendini evinde gibi hissediyor." yorumunda bulundu.

Lionel Messi'ye PSG'ye alışma sürecinde yardımcı olduğunu belirten sambacı yıldız, "Lionel Messi'yi uzun zamandır tanıyordum. Kendisiyle konuşarak sahada ve idmanda ona yardım etmeye çalıştım. Onun için zor bir karar oldu. Bizim adımıza birçok şey ve zorluk olduğunu biliyoruz, fakat üstesinden geleceğimize inanıyorum. Onun eğlenmesini ve birlikte eğlenebilmeyi istiyorum." dedi.

Fatih Terim transfere doymuyor! 3.takviyesi kaleye... Fatih Terim transfere doymuyor! 3.takviyesi kaleye...

Kendi kariyeri ve geleceği hakkında konuşan Neymar, "Fiziksel olarak iyiyim ve formdayım. Yeni transferler de iyi durumdalar ve kaliteli oyuncuları almak takımı güçlendiriyor, bizim adımıza da iyi oluyor. Bizi daha güçlü kılıyorlar. Temennim daha çok kupalar kazanırız." ifadelerini kullandı.