Real Madrid Barcelona maçı canlı yayınla İdman TV’de. Azerbaycan’da yaşayan futbolsverler isterlerse haberimizde İdman TV canlı yayın linki ile Real Madrid Barcelona maçını canlı izleyebilirler. Heyecanla beklenen karşılaşma bu akşam Madrid’de oynanıyor. Dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen ve en çok takip edilen kulüp maçı olan Real Madrid Barcelona maçı El Clasico bu akşam TSİ 19.15′de Santiago Bernabeu Stadı’nda.

İDMAN TV İZLE – REAL MADRİD BARCELONA MAÇI CANLI İZLE

Real Madrid Barcelona maçlarının en golcü oyuncusu 21 golle Messi’nin bu maçta yer alıp almayacağı da merak konusu. Yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Messi, Real Madrid Barcelona maçı kadrosuna alındı ancak yedek olarak kalacak ve El Clasico maçının durumuna göre maça girecek.

İspanya La Liga’da puan durumuna bakıldığı zaman geride kalan 11 haftada Barcelona 27 puanla lider durumda iken Real Madrid 24 puanla 2. sırada. Barcelona’nın 9 galibiyeti, 2 mağlubiyeti var. Real Madrid ise 7 galibiyet 3 beraberlik bir de mağlubiyeti bulunuyor. El Clasico maçı bu yüzden Real Madrid açısından daha bir önem kazanıyor. Real Madrid Barcelona arasında oynanan 184 El Clasico maçının kısaca istatistiki şu şekilde:

Real Madrid galibiyeti 73
FC Barcelona galibiyeti 73
Beraberlik 38
Real Madrid golleri 280
FC Barcelona golleri 278
Toplam maç 184

REAL MADRİD – BARCELONA MAÇI MUHTEMEL İLK 11′LERİ

STAT: Santiago Bernabeu
SAAT: 19.15
HAKEM: David Fernandez Borbalan

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kroos, Modric, James, Bale, Ronaldo, Benzema

Barcelona: Bravo, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Sergi Roberto, Rakitic, Iniesta, Neymar, Suarez

REAL MADRID BARCELONA MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR

Real Madrid Barcelona mücadelesi 21 Kasım Cumartesi günü 19:15’te başlayacak. Real Madrid Barcelona maçını Türkiye’den izlemek isteyenler Lig TV 3 ile Digitürk Play üzerinden seyredebilecekler. Real Madrid Barcelona maçını aynı zamanda yayınlayacak diğer ulusal kanallar şunlar…

İdman TV, 3 Sport, BeIN Sports, SuperSport 3, SportsMax, Sport+ HD, Canal + Sport, FOX Sports HD, SKY Sport, One Sport, KSBN Sports, Futbol 1, Viasat Fotboll / HD, Canal + Liga HD, Sport 1, Viaplay, Safina TV, TeleClub Sport Live, OTE Sport 2, Now Sports 2, Radio Barca, Duhok TV, One Sport…