Ronaldo'dan Arda Turan yorumu: Arda Atletico ile büyüdü ve gelişti

İspanya’daki gururumuz Arda Turan’ın ortaya koyduğu performans hakkında konuşan Ronaldo, “Arda çok beğendiğim bir oyuncu. İlk geldiğinde fazla dikkatimi çekmemişti ama Atletico büyüdükçe o da büyüdü futbolunu daha da çok geliştirdi. Zaman zaman karşı karşıya geliyoruz ancak geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde forma giyememesi onun için tabii ki büyük şanssızlıktı. Ona kariyerinde başarılar diliyorum” dedi.

İstanbul’a hayran kaldım

Galatasaray’la İstanbul’da karşılaştığımızda atmosfere hayran kalmıştım. Taraftarlar gerçekten takımlarına inanılmaz destek veriyorlar. Hatta Galatasaray’la müthiş bir doksan dakika yaşatmıştık. İstanbul’a daha önce de gittim, şehir beni büyüledi. Türkiye’yi ve İstanbul’u ziyarete yine geleceğimi belirtmek isterim.

Türkiye şaşırttı fakat...
Türk Milli Takımı’nın aldığı sonuçlarla ilgili fazla bir şey söyleyemem ama grupta sürpriz sonuçların alındığı bir gerçek. Ama sadece Türkiye’nin grubunda sürpriz sonuçlar alınmıyor. Gariptir ki bir çok grupta bir çok ülke ya isteneni veremiyor ya da beklenenden daha iyi bir performans ortaya koyuyor. Ama beklemek lazım daha çok maç var..