Tribünlerde uçak kazasında hayatını kaybeden Emiliano Sala ile dalga geçen 2 taraftar tutuklandı.Cardiff City üst üste 2. galibiyetini aldı Cardiff City üst üste 2. galibiyetini aldıCardiff Başkanı'ndan Sala açıklaması Cardiff Başkanı'ndan Sala açıklamasıSala'yı taşıyan uçaktaki ceset çıkarıldı Sala'yı taşıyan uçaktaki ceset çıkarıldı 

Nantes, Sala'nın bonservis ücretini Cardiff'ten istedi Nantes, Sala'nın bonservis ücretini Cardiff'ten istediFutbol dünyası Southampton ile Cardiff City arasında oynanan maçta yaşanan kan donduran olayı konuşuyor...Milliyet'in haberine göre iki Southampton taraftarı Emiliano Sala'nın ölümüyle dalga geçmek için Cardiff tribünlerine uçak hareketi yaptı.

Bir taraftar kamerasına yakalanan iki Southampton taraftarının tutuklandığı ve tribünlerden men edildiği açıklandı.Southampton kulübünden yapılan açıklamada, 'Bu tür davranışların tribünlerimizde yeri yoktur. Polis ile sonuna kadar işbirliği yaptık. Bundan sonra da bu konularda katı bir duruş sergilenecek ve bu kimliği tespit edilen taraftarlar men edilecektir. ' denildi.

Mücadeleyi 2-1 Cardiff kazanırken maç sonunda Neil Warnock , 'Emiliano için kazanmak istedik ve bunu başardıkları için çocuklarla gurur duyuyorum' şeklinde konuştu.