Şener, Özbek'in TFF'ye ziyaretini dakika dakika sosyal medyada paylaşarak detayları kamuoyuna aktardı.

ÖZBEK KÖSTEBEĞİ ARIYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'nin Riva binasına gelmeden Ertem Şener orada bulunuyordu. Yani Özbek'in TFF ziyaretini önceden birileri Ertem Şener'e aktardı.

DURSUN ÖZBEK: "KÖSTEBEK KİM?"

Başkan Özbek, bu duruma çok sinirlendi. Ali Koç'un TFF'ye sık sık ziyaret ettiği ortamda kendisinin bir sonraki adımını basına aktaran köstebeği bulmaya çalışıyor. Kaldı ki bu ziyaret spontane gelişmişti Büyükekşi'nin bile son dakikada haberi oldu...

SPORTİF A.Ş LİSTESİNE GİREMEYEN ESKİ YÖNETİCİLER Mİ?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sportif A.Ş listesine girmek için bazı isimlere maddi-manevi şartlar koymuştu. Bu şartları karşılayamayan yöneticiler listeye giremedi. Bu isimlerden birinin Ertem Şener'e bilgi aktardığı iddia ediliyor.

ERTEM ŞENER'DEN İDDİALARA CEVAP

Ertem Şener, Türk futbolunda yaşanan son dönemdeki gündem ve kendisine yapılan eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'tan Erden Timur'un demeçlerine cevap Ali Koç'tan Erden Timur'un demeçlerine cevap

"TFF'DE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

"Ali Koç'un TFF'de olduğunu bilmiyordum. Ben Metaverse için TFF'ye gittim. Bir baktım, yarım saat sonra Dursun Özbek geldi. Ben TV gazetecisiyim, ben onu çekmek zorundayım. Kimseyi de ilgilendirmez."

"HESABIMA BİR KURUŞ GEÇTİYSE MESLEĞİ BIRAKACAĞIM"

"Koç grubundan, Timur grubundan ya da Çebi grubundan en ufak şekilde, benim hesaplarıma bir kuruş geçtiyse çocuklarımın namusu, şerefi üzerine yemin ediyorum mesleği bırakacağım." ifadelerini kullandı.

(Fotospor)