Özbek'in randevu almadan görüşmeye gittiği belirlendi.

ALİ KOÇ'U DUYUNCA HAREKETE GEÇTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çarşamba günü Riva'da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı 1,5 saatlik zirve sarı-kırmızılılarda büyük rahatsızlık yarattı. Şampiyonluk mücadelesinin kızıştığı bir dönemde Ali Koç'un yaptığı bu ziyaret üzerine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de harekete geçti.

"CİDDİ ENDİŞELERİMİZ VAR"

Milliyet'te yer alan habere göre; Riva'ya yapılan ve iki saati aşkın süren Ali Koç ziyaretinin sebebini sormaya giden Özbek'in, "Ali Koç ile ne görüştünüz? Ciddi endişelerimiz ve kaygılarımız var" ifadelerini kullandığı öğrenildi. Özbek ile Büyükekşi arasındaki görüşmenin 1,5 saat sürdüğü öğrenildi.

"BURASI HACI BABA TEKKESİ Mİ"

Spor Gecesi Digital'den Gökhan Dinç'in haberine göre, Dursun Özbek, Mehmet Büyükekşi'ye "Ali Koç'un burada ne işi var? Niye sürekli Ali Koç ile buluşuyorsunuz? Ne konuşuyorsunuz bu kadar? Burası Hacı Baba Tekkesi mi? Sürekli senden hesap mı soruyor, ne konuşuyorsunuz? 2.5 saatlik görüşmede neler konuştunuz?" sorularını iletti.

"BENİM KARDEŞİM TESİSLERE GİRMİYOR"

Özbek, "Büyük inşaat projeleri yapıyoruz. Kardeşim bu işin uzmanı, o bile Florya'daki tesislere giremiyor. Siz, Riva'yı yol geçen hanı yaptınız." dedi.

BÜYÜKEKŞİ'NİN CEVABINI İNANDIRICI BULMADI

Mehmet Büyükekşi ise, "Ali Bey'in bazı hakemlerle ilgili sıkıntıları vardı ve bu sıkıntıları iletti." cevabını verdi. Dursun Özbek ise bu açıklamayı inandırıcı bulmadığin belirtti.

"GİZLİ GÖRÜŞMELER YAPILMASIN"

Sergen Yalçın'dan Okan Buruk'a göndermeli sözler Sergen Yalçın'dan Okan Buruk'a göndermeli sözler

Dursun Özbek, Ali Koç ile gizli ve bu kadar uzun süreli görüşmeler yapılmaması talebini de Mehmet Büyükekşi'ye iletti.

ALİ ŞANSALAN'IN ATANMASINA TEPKİ

Galatasaray Kulübü'nün rahatsız olduğu diğer bir nokta ise Beşiktaş derbisine Ali Şansalan'ın atanması oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin derbiye Ali Şansalan'ı istediği yönündeki iddiaların ardından kritik müsabakaya Şansalan'ın atanması tepkiyle karşılandı. Dursun Özbek'in Ali Şansalan ile ilgili kaygılarını da TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye aktardığı vurgulandı.

YUSUF GÜNAY DA KATILDI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi arasında gerçekleşen zirvede TFF Başkanvekili Yusuf Günay da yer aldı. Günay'ın randevusuz gelen Özbek'i başkan ile buluşturduğu daha sonra da görüşme bitiminde kapıdan uğurladığı bildirildi.