FUTBOL

Dursun Özbek projelerdeki son durumları açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kulübün Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu toplantısında kürsüye çıktı.

Abone Ol

Dursun Özbek'in Divan Kurulu'ndan öne çıkan demeçleri şöyle...

RİVA HAKKINDA

"Riva Projesi ile birlikte Galatasaray'ın kasasına 170 milyon dolar girmiştir. İnşaat bitmemiştir, süreç ağır yürümektedir. Projenin yüzde 50'si ya da 60'ı bitmiştir. Bazen öyle ifadeler kullanılıyor, orada 100 tane villamız varmış da. Bu işe inanan arkadaşlarımla birlikte hep söylediğim bir şeyi tekrar ediyorum, yaptığımız projelerle ilgili endişesi olan varsa 7/24 Aslantepe'deyim. Kapım da açık. Neden buna ihtiyaç duymuyoruz, kulaktan dolma laflarla camiayı yanlış bilgilendiriyoruz?"

SÜHEYL BATUM'A CEVAP

"Eleştirmek bizim kültürümüzde vardır. Elbette hatalar yapmışızdır. Ben Galatasaray için her konuyu, varsa daha doğrusunu bulmaya hazırım. Değerli Galatasaraylılar, genel kurul iradesi ile sürecdevi am eden bir projede seçim için divana gelip imzalarını teslim ederken basın mensuplarına... Biraz önce de genel kurula söyledi Süheyl kardeşim. 'Başkan bu araziyi peşkeş çekiyor.' diyemezsin. Kimse bize peşkeş çekiyorsun diyemez."

KEMERBURGAZ MÜJDESİ

"Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezonu Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde açacak."

STORE CİROSU NE KADAR?

Başkan Dursun Özbek, 2023-24 Sezonu'nda GS Store'da şu ana dek toplam 11 milyon adet ürün satıldığını ve 57.5 milyon Euro ciro elde edildiğini açıkladı.

Abone Ol