Başkan Dursun Özbek'in yapımı devam eden projerle ilgili verdiği bilgiler şu şekilde...

RİVA PROJESİ GELİRİ

Kazımcan Karataş’ın yeni durağı belli oldu Kazımcan Karataş’ın yeni durağı belli oldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Riva projesinden 2016'dan bugüne kadar 170 milyon Dolar + 2.5 milyar TL gelir elde edildiğini açıkladı.

MECİDİYEKÖY'ÜN PARASI FLORYA'YA

"Mecidiyeköy'den 1.5 milyar TL hasılat bekliyoruz demiştim. Değişen ekonomik koşullar dolayısıyla buradan beklentimiz 2 milyar TL civarına gelmiştir."

Özbek, ayrıca Mecidiyeköy Projesi'nden Florya arsasının alımı için yapılan ödemenin 898 milyon TL olduğunu belirtti.

"ERDEN TİMUR'LA TEMİNAT VERDİK"

"Florya projesinde 1 milyar 85 milyon Lira'lık kredi almak için Mecidiyeköy'de rezidans projesinin satışıyla ödeneceğini bankaya ilettik. Banka benim ve Erden kardeşimin teminat olarak imzamızı istedi. Zerre düşünmedik. İkimiz de bu imzayı verdik."

"KISA SÜREDE KEMERBURGAZ'A GEÇECEĞİZ"

"Florya'daki içeriğinde altyapısı, akademisi, soyunma odaları her şeyi olan alanımız 4.500 m². Kemerburgaz'da 1. faz olarak bahsettiğimiz projemizin toplam alanı ise 14.500 m². Kısa süre içerisinde buraya geçeceğiz." dedi.

"BÜYÜKÇEKMECE'DE 106 DÖNÜMLÜK ARSAMIZ VAR"

"Büyükçekmece projemiz var. Büyükçekmece, yaklaşık 106 dönüm olan çok güzel arsamız var. 10 seneyi geçkin bir zaman önce Galatasaray'a kazandırılmış. O günden beri üzerinde bir şey planlanmamış. Elimizdeki gayrımenkul envanterini göreve gelince çıkardık."

(GsGazete)