DHA'ya konuşan 74 yaşındaki Başkanın öne çıkan demeçleri şöyle...

"EMANETİ TESLİM EDECEĞİZ"

 "2024'te emaneti teslim edeceğimiz bir seçim dönemine geliyoruz. Galatasaray'a önümüzdeki dönemin hayırlı olması ve bu dönemde yapılan işlerin bir tık daha üste taşınması için yeni gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum."

Fatih Terim'e Galatasaray tesellisi: "2026'yı bekle!" Fatih Terim'e Galatasaray tesellisi: "2026'yı bekle!"

"ALİ KOÇ KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN İSTİFA ETMELİ"

Fenerbahçe Başkanı olan kişinin ifadelerine dikkat ettiğinizde hep bir mağduriyet çıkarma, hep bir ağlama hali var. Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli.

TRANSFER AÇIKLAMASI

"Transfer dönemi henüz bitmedi. Bu hafta da var. Bu manada çalışmalarımız sürüyor. Transferle ilgili arkadaşlar yoğun çaba sarf ediyor.  Bu haftayı da bekleyelim, göreceğiz."

"ŞAMPİYONLUK EMEKLİLİK İKRAMİYESİ DEĞİLDİR"

"Ali Koç, 'Bu sene başkanlığı bırakacağım, ben şampiyon olayım' demek istiyor! Bu konuşmayı kime söylüyor, muhatabını bulmak da zor.. Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değildir. Sahada mücadeleni edersin, kazanırsan şampiyon olursun.. Benim onlara bir ağabey tavsiyem şu; Yeşil sahanın içinde kalın. Enerjinizi performansınızı daha üst seviyeye çekmek için harcayın."

MUSLERA TAKIMDA KALACAK MI?

"Camialar ihtiyaçları çerçevesinde oyuncularını, bu kadar değerli oyuncusunu illa ki onun da arzusu çerçevesinde gerek sahada gerek yönetimde gerek idari kadroda değerlendirmek ister. Onun için böyle bir ayrılık rüzgarı gibi sorulması hoş değil. Bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil. Futbolu yöneten bir yönetim kurulu var. Muslera'nın isteği var. Şu anda bir tek şeye kitlenmiş vaziyetteyiz." dedi.

Kaynak: DHA