Dursun Özbek, sağ kolu Erden Timur'u yanında tutmayı başaramadı. Timur, "Çok yıpratıldım, her gün farklı iftiralara maruz kalmaktan bıktım." diyerek Özbek'ten helallik isteyerek görevini bıraktı.

ÖZBEK, ALBAYRAK'I İKNA ETTİ

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

75 yaşındaki Başkan, Timur'un boşluğunu Abdürrahim Albayrak'la doldurdu. Geçtiğimiz gün Albayrak'la masaya oturan ve kulübün gelecekteki hedeflerinden bahseden Özbek, Galatasaray'ın kendisine, kendisinin de Galatasaray'a ihtiyacı olduğundan bahsetti. Futbol A.Ş'deki en yetkili yönetici olacağını söyledi.

Albayrak'ın Galatasaray'daki görevi 26 Haziran'daki Sportif A.Ş Genel Kurulu'ndan sonra start alacak.

"HERKES AYAĞINI DENK ALSIN"

Başkan Özbek, Erden Timur'un ayrılığından sonra ne şampiyonluk çoşkusunu ne de kazandığı seçimi ağız tadıyla kutlayamadı. Özbek, son yapılan Yönetim Kurulu toplantısında: "Herkes ayağını denk alsın. Artık dedikodu istemiyorum. Gitti Erden Timur, geldi Abdürrahim Albayrak. Birlik ve beraberliğimiz devam etsin aksi taktirde radikal kararlar alırım." diyerek erken seçimi ima etti.

OCAKLI YENİDEN DEVREDE

Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ı bir araya getiren ismin Galatasaray'ın ağır toplarından Ahmet Yüce Ocaklı'nın olduğu belirtildi. Ocaklı, Burak Elmas döneminde de Albayrak'ın görev almasını istemiş ancak Rizeli iş adamı kendiyle çalışmak istemediğini belirtmişti.