Başkan Özbek, yönetimini güçlendirmek için şimdiden kulis çalışmalarına hız verdi.

ALBAYRAK VE DÜRÜST ÖNERİSİ

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

Galatasaray'a camiasına yakın bazı Divan Kurulu üyeleri, Sarı-kırmızılı yönetime Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst önerisinde bulundular. Takımda bulunan yıldız futbolcuların fazlalığı Florya'daki dengeleri değiştirdiğini ve motivasyon eksikliği yaşandığı kaydedildi. Bu havayı pozitife çevirecek iki isim ön plana çıkıyor Albayrak ve Dürüst. 2011-2012, 2012-2013 ve 2014-2015 sezonlarında elde edilen şampiyonluklarda kilit rol oynayan bu ikilinin Dursun Özbek ve Erden Timur'un omzundaki yükü hafifleteceği düşünülüyor. Dursun Özbek, ortak akılla herkesten fikir alarak daha güçlü bir listeyle seçim çalışmalarına devam ediyor.

ERDEN TİMUR BAŞKAN YARDIMCISI

Mayıs 2024'den sonra Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst göreve gelirse Galatasaray'daki inşaat projelerini, futbol takımının transferlerini ve gelir gider tablosunu yöneten, bilet fiyatlarını belirleyen Erden Timur'un işlerine kimse karışmayacak. Hatta Sportif A.Ş'nin yanında Yönetim Kurulu'nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Metin Öztürk ise 2.Başkan olacak.