FUTBOL

Dursun Özbek'in 2 hamlesi Erden Timur'a geri adım attırdı!

Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray'ın gündeminde Başkanlık seçimi de var...

Abone Ol

25 Mayıs'da yapılacak seçim öncesi adayların 3 Mayıs tarihine kadar listelerini Divan Kurulu'na teslim etmeleri gerekiyor.

ERDEN TİMUR GERİ ADIM ATTI

Seçime dair merak edilen konulardan birisi Erden Timur'un Dursun Özbek'le yola devam edip etmeyeceği. Başkan Özbek'in Abdürrahim Albayrak'la sık sık beraber vakit geçirmesi ve saatlerce toplantı yapması Timur'a geri adım attırdı. Resmi görevi olmamasına rağmen takımla birlikte Adana'ya gelmesi de ayrı bir rahatsızlık verdi. Bu durumdan sadece Erden Timur değil bazı yöneticilerin de rahatsızlık duyduğu belirtildi. Herkes Yönetim Kurulu'nun tam kadro istikrarlı olarak görevine devam etmesinden yana.

VARAN 2: AYDINLAR'IN ORTAĞIYLA GÖRÜŞTÜ

Dursun Özbek, Ömer Sarıgül'le anlaşamayınca Mehmet Ali Aydınlar'ın iş ortağı Sedat Artukoğlu ile görüştü. Bunu duyan Erden Timur, Başkana karşı ikinci kırılmayı yaşadı. Aydınlar'ın Galatasaray'la ilgili verdiği demeçler ve TFF Başkanı iken sergilediği tutum gözler önünden gitmiyor.

ALİ DÜRÜST YİNE REDDETTİ

Bu arada Başkan Özbek, son olarak Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ali Dürüst ile görüşme gerçekleştirdi. Abdürrahim Albayrak'la yeniden görev almalarını istedi ancak Ali Dürüst iş yoğunluğu sebebiyle bir süre futboldan uzak kalacağını belirtti.

Abone Ol