Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

Ocak 2018 ve Mayıs 2018'de girdiği seçimleri Mustafa Cengiz'e kaybeden Dursun Özbek'in Erden Timur sayesinde yeniden Başkan olduğu hatırlatıldı.

"DERİN AĞABEYLER" SAHNEDE

Dursun Özbek'in bu tavrı daha önce 'Fatih Terim'le 3 yıllık plan yaptım" diyip 6 ay sonra hocayla yollarını ayıran Burak Elmas'a benzetildi. Bu hususta yanlışından dönmesi adına Dursun Özbek'e uyarılar yapıldı.

Ahmet Yüce Ocaklı, Faruk Süren, Serdar Eder ve Ergün Gürsoy gibi isimlerin devreye girdiği iddia ediliyor.

ERKEN SEÇİM KARARI ALABİLİR

Galatasaray kulübünde Adnan Polat, Mustafa Cengiz ve Burak Elmas gibi isimler ibra edilmemişti. Başkan Dursun Özbek'in de hatalarından dönmemesi adına 2025'in Mart ayında yapılması planlanan ibra oylamasında geçer not alamayıp seçime gitmek zorunda kalacağı hatırlatıldı.

TİMUR'U SADECE 2 KİŞİ DESTEKLEDİ

Dursun Özbek'in Yönetim Kurulu'nda Erden Timur'u sadece 2 yönetici destekledi. Ahmet Yüce Ocaklı'nın oğlu Ali Yüce ve Ali Dürüst'e yakınlığıyla bilinen Niyazi Yelkencioğlu. Başta Metin Öztürk olmak üzere diğer tüm yetkililer Timur'un öne çıkmasından rahatsızlık duydular.