Sabah'ın haberine göre derbiyi kongre üyeleri ve yakın arkadaşlarıyla takip eden Başkan Özbek iddialı sözler sarf etti.

Oldukça keyifli görünen Özbek yakın dostlarına, "Fenerbahçe 4. yıldızı takmadan biz 5. yıldızı takarız" dedi. Her şey planladığımız gibi giderse, birkaç yıla Türkiye'de rakipsiz oluruz" diye de ekledi.

ŞAMPİYONLUK HESAPLARI BAŞLADI

Son haftada Adana Demirspor engelini 2-0'lık skorla arkasında bırakan Galatasaray, gözünü Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine çevirmişti ve dev mücadeleden de tam olarak Aslan'ın istediği sonuç çıktı. Fenerbahçe'nin mağlubiyetiyle birlikte Cim-Bom, inanılmaz bir avantaj elde etti. Galatasaray, kalan 9 maçında 5 galibiyet, 4 beraberlik (biri Fenerbahçe'ye karşı olmalı) aldığı takdirde rakiplerinin karşılaşmalarına bakmaksızın matematiksel olarak şampiyon olacak.

SON HAFTA HÜKMEN GALİP

Sarı-Kırmızılılar, ligde bu haftayı bay geçecek. Sezonun son sınavı ise Hatay'a karşıydı. Ancak deprem felaketi sebebiyle Hatay ligden çekildiği için o mücadelenin sonucu 3-0 hükmen Galatasaray lehine tescil edilecek. Yani CimBom için sadece 9 mücadele kaldı. Ancak Süper Lig'de G.Saray'ın rakipleri F.Bahçe ve Beşiktaş, puan kayıpları yaşarsa, Sarı-Kırmızılılar'ın işi daha da kolaylaşabilir. Tabii bunun tam tersi olarak Aslan'ın da takılma ihtimali var.

Selçuk İnan ve Emre Çolak, Fenerbahçeli gazeteciye dava açtı Selçuk İnan ve Emre Çolak, Fenerbahçeli gazeteciye dava açtı

KAYSERİSPOR'LA BAŞLAYACAK

Cim-Bom, 29. haftada Kayseri'yi ağırlayacak. 30. haftada Alanya deplasmanına çıkacak Aslan, 31. haftada Karagümrük'ü konuk edecek. 32. haftada Beşiktaş'la İnönü'de derbi mücadelesi verilecek. Aslan, 33. haftada Başakşehir'i Nef Stadı'nda ağırlayacak. 34. haftadaki sınav, İstanbulspor deplasmanı olacak. 35. haftada Sivasspor, İstanbul'a gelecek. 36. haftada A.Gücü sınavına gidilecek. Cim-Bom, 37. haftada ezeli rakibi F.Bahçe'yi konuk edip ligi bitirecek.

GÖZLER KUPADA

Ligde bu haftayı bay geçecek G.Saray, bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehir'i konuk edecek. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sahaya bazı rotasyonlarla çıkması beklenirken, ayrıca bugün İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun ilk 11'de olacağı öğrenildi. Genç futbolcu, daha önce yedekten girerek şans bulduğu maçlarda 2 gol sevinci yaşamıştı.