Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi

Dursun Özbek, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istediklerini ifade etti.

"5 BİN İLAVE SEYİRCİ ALABİLECEĞİZ"

"Şampiyonlar Ligi'nde yeni sezonda başarılı olmak için gereken çalışmaları yapıyoruz. İç saha maçlarımız çok talep görüyor, ayakta taraftar alımı gibi projelerimiz var. Ayakta taraftar alımı alırsak 5 bin gibi bir ilave seyirci alabileceğiz. Planlama içersindeyiz. Net bir karar vermiş değiliz."

KOMBİNE BİLETLERİ

"Öyle bir duruma geldik ki kombine satışlarını direkt bana bağladım. Öyle bir durum var ki bıraksak 1 günde bitecek. Kombineye olan talep inanılmaz. Biletli taraftarlara da ihtiyacımız var. En son Fenerbahçe maçında bunun sıkıntısını gördük."

ERDEN TİMUR AÇIKLAMASI

"Erden kardeşimi göreve ben getirdim. Devamlı diyalog halindeydik öncesinde. Daha önce bizim sponsorumuzdu. Çok sevdiğim bir kişi. Futbolla ilgilenmesi için onu görevlendirdim ve başarı bir dönem geçti. Evet işi delege edersiniz ama Galatasaray başkanlık sistemi. Başkan olarak sorumlu sizsiniz. Galatasaray genel kurul ve taraftarı hesabı başkana sorar. Erden'in bu görevde başarılı olması için hepimiz elimzden geleni yaptık. Kendisine, devam etmesi gerektiğini söyledim. Yönetime davet ettim. Bana söylediğine göre işleri ve ailevi problemi olduğunu söyledi, devam etmek istemediğini söyledi, ısrar ettim, girmeyeceğini söyledi. Saygı duymak lazım."

GALATASARAY'IN FUTBOL AKLI KİM OLACAK?

"Galatasaray'da oturmuş bir düzen var. Scout ekibi var, teknik kadro var. Futbol aklı zaten buradan oluşuyor. Yine aynı ekip orada. Yönetim kurulundan birisinin oraya gitmesi mümkün mü? Hocası var, ekibi var. Futbol aklı orada. Sportif direktörümüz Cenk Ergün var. Ayhan Akman var. Hocamız Okan Buruk var. Futbol aklı orada oluşuyor. Zaten devam eden sürekliliğimiz var orada."

ERDEN TİMUR'LA FİKİR AYRILIĞI VAR MI?

"Var. Her zaman Galatasaray'da fikir ayrılığı vardır. Fikir ayrılığının getirdiği pozitif yönlerde çoktu. Galatasaray neticede bir başkanlık sistemidir."

TRANSFERLER KAMPA YETİŞECEK Mİ?

"Hepsi yetişmeyebilir ama bir kısmını yetiştirmeye çalışıyoruz. Kimse merak etmesin. Geçen senelerde ve 2017'de yaptığımız gibi her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Şampiyon kadromuzdan kimseyi satmayı düşünmüyoruz! Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek hareket ediyoruz." şeklinde konuştu.