Özbek'in öne çıkan sözleri şöyle:

"TRANSFERLERİ KISKANIYORLAR"

"PSG'den getirdiğimiz Icardi'nin transferine kulp takmaya çalışıyorlar. Kıskanıyorlar. PSG ile yaptığımız anlaşma gereği futbolcuya 750 bin Euro maaş ödeyeceğiz. Eğer 20 gol atarsa 75 bin Euro bonus alacak. Ben daha önceki dönemlerimden dersler aldım."

"SADECE MERTENS'E İMZA PARASI"

"Kulübün her kuruşu çok değerli. Sadece Mertens'e imza parası verdik. Napoli'den ayrılmıştı bonservisi elinde. 1.2 milyon Euro civarında bir imza parası verdik. Bunun haricinde herhangi bir transfere imza parası ödemedik. Tüm anlaşmalarımız hukuk kuralları içerisindedir."

"5.5 MİLYON EURO'LUK BÜTÇEYLE TAKIM KURDUK"

"Geçen sezon bonservislere 28 milyon Euro verilmiş, bu dönem 26 milyon Euro. Bunun 7 milyon Euro'su 21 yaş altı futbolcularımıza, yani yatırım maiyetinde. Yusuf Demir ve Mathias Ross'la uzun süreli kontratlar imzaladık. Yatırımı çıktığımız zaman yaklaşık 18 milyon Euro harcamamız var. 12.5 milyon Euro da bonservis gelirlerimiz var. Yani 5.5 milyon Euro bütçe ile bu kadroyu inşa ettik."

"1 MİLYAR TL GELİR ALACAĞIZ"

Rasim Ozan Kütahyalı: "Erden Timur son derece haklı..." Rasim Ozan Kütahyalı: "Erden Timur son derece haklı..."

"Galatasaray Adası'na gittiğimiz vakit kongre üyelerimizin aileleri ve çocuklarıyla sevgi iklimini yaşadığını göreceksiniz. Galatasaray'ı ekonomik bağımsızlığına kavuşturmak adına birinci hamlemiz; daha önceki dönemde Mecidiyeköy'de start verdiğimiz proje. O vakit otel olarak planladığımız projenin bugün geldiğimiz noktada rezidans olarak hayata geçirilmesine karar verilmiştir. Bu projeden 1 milyar TL'lik gelir alacağız."