Beyaz TV'ye konuşan Tekdemir, sözlerinden asla geri adım atmayacağını açıkladı.

HEDEFİNDEKİ KİŞİLER ORTAYA ÇIKTI

Zehir zemberek açıklamalarda bulunan Eda Tekdemir'in hedefindeki isimlerin UltrAslan'a bağlı yöneticilerin olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı Galatasaray, Cem Küçük hakkında işlem başlattı

Kendisinden bilet aldıklarını, istediklerini ve onlara maddi destek verdiğini ifade eden Tekdemir, eski bir Galatasaraylı olduğunu da belirtmişti.

UltrAslan lideri Sebahattin Şirin'e yakın isimleri hedef alan Mahmut Tekdemir'in eşi daha sonra sosyal medya hesabını gizleme kararı aldı.

BAŞAKŞEHİRLİ MAHMUT TEKDEMİR, EŞİ HAKKINDA NE DEDİ?

Sosyal medyada çok konuşulan paylaşımla ilgili demeç veren Mahmut Tekdemir: "Bir paylaşım yaptı eşim, şimdi bizim evimize gelen, ekmeğimizi soframızı paylaştığımız kişiler, sonra bizden bilet isteyen insanlar bu şekilde paylaşım yapınca eşimin hoşuna gitmedi ve o niyetle o paylaşımı yaptı. Herhangi bir artniyet düşünmek gibi bir durum olamaz. Kendi sosyal medya hesabından kendi arkadaş grubuna yaptığı bir sitem bu. Bunun farklı yönlere çekilmesi hoş olmuyor. Bir hafta geçsin, bir hafta sonra başka bir maçta paylaşım yapabilirsin." diye konuştu.

Galatasaray'a karşı oynadıkları maçla ilgili sorulan soruya ise Tekdemir, "Sezon geneline baktığınız zaman bize yakışmayacak bir performans oldu. Bireysel hatalar çok yaptık. Dünya Kupası arasında toparlanacağız, hatalarımızdan ders çıkaracağız. Bireysel performanslarımızı artırarak istediğimiz seviyeye gelmek istiyoruz." sözlerini kullandı.

Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Emre Belözoğlu'nun basına yaptığı açıklamaları kendilerine de söylediğini belirten Mahmut Tekdemir açıklamasında, "Hocamız zaten basına yaptığı açıklamayı bize içeride de söyledi. Hangi seviyede olduğumuzu bize hatırlattı Galatasaray bize bunu hatırlattı dedi. İyi çalışarak Dünya Kupası'ndan sonra toparlanacağımıza inanıyorum." dedi.

(Fotospor)