O gün geliyor! Türkiye'nin en çok alışveriş yapılan sitelerinden biri olan Trendyol Hepsiburada N11 Black Friday indirimlerine girecek. Black Friday Trendyol 2019 ne zaman başlayacak? İşte Trendyol Black Friday 2019 indirimleri.

Kasım ayının son Perşembe günü Black Friday kapsamında binlerce intenet sitesi dev indirimler gerçekleştiriyor. Türkiye de Efsane Cuma olarak adlandırılan günde Hepsiburada da çok büyük indirimler yapılacak.  Farklı kategoriler üzerinden yüzde 80’e varan indirimler yapacağını duyuran Hepsibuarada, daha önce bu kadar fazla indirim yapmamıştı. Daha önce yüzde 10 indirim veren Hepsiburada da bu sene farklı indirimler yapılacağı düşünülüyor.

Black Friday indirim kollayanlar için dört gözle bekleniyor! Her yıl ülkemizde Muhteşem Cuma olarak anılan bu büyük indirim günleri, her alışveriş sitesine göre farklı Kasım ayının farklı tarihi aralıklarında gerçekleşiyor. Peki Black Friday Trendyol 2019 ne zaman? İşte Trendyol Black Friday 2019 indirimleri

Black Friday İndirimleri

Yılın en büyük indirimine hazır mısınız? Son yıllarda hayatımıza özellikle alışveriş rutinimize yeni bir terim girdi. “Black Friday”. Peki, nedir bu Black Friday? Neden bu adı aldı? Ne zaman Black Friday indirimleri yapılıyor? Black Friday hangi ülkelerde yapılıyor?