Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Tuncay Koraslan ve Elif Demir'in yer aldığı dizi sosyal medyada gündem haline geliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sibel'in yaptığı teklifle hayatı bir anda altüst olan Erhan artık bir karar verecektir. Bir tarafta kendisinden çok sevdiği Elif'i diğer yanda düştüğü kara çemberden çıkmasını sağlayacak olan Sibel’in akıl almaz teklifi. Erhan zor durumda kalsa da  Sibel’in teklifini kabul ettiğini ifade edecektir.

Erhan ve Sibel Antalya’da yaşadıkları gizemli üç günden İstanbul’a döndüler.. Sibel, namı değer ‘Buzlar Kraliçesi ‘ Antalya lansmanında büyük üne kavuşmuştur ve bütün moda cemiyeti Sibel’in başarısını konuşacaktır. Ancak Sibel’in mutluluğu pek uzun sürmeyecek çünkü Antalya’da yaşadıklarını bilen biri daha var.

Sibel hem başarılı kariyerini, hem ailesinin inancını, Erhan ise Elif’i sonsuza dek kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar. Bu sırada Tuncay da zorlu bir  süreçten geçecektir...

MELİSA ASLI PAMUK'UN POZU ÇOK KONUŞULDU!

Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi Galatasaraylı ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan penaltı tepkisi

31 yaşındaki ünlü oyuncunun verdiği bu poz, fanları ve takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

GALATASARAY NEF'İN OYUNCUSUNA GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

Bu arada Melisa Aslı Pamuk'un Galatasaray'dan Mahir Ağva ile sevgili oldukları iddia edildi.

İkiliden bu iddiaları yalanlayacak bir açıklama da gelmedi.