Selçuk Geçer önümüzdeki hafta dolar ne kadar olacak açıkladı! Yeni rakam piyasaları alt üst edecek Selçuk Geçer önümüzdeki hafta dolar ne kadar olacak açıkladı! Yeni rakam piyasaları alt üst edecek

Dolar ve altında meydana gelen yükseliş hız kesmeden devam ediyor. Ağustos ayının bitmesine az bir zaman kala, ekonomistler tarafından bir süredir tarih verilen Eylül ayı için bazı endişeler devam ediyor. Piyasaların nabzının bu sefer Eylül ayında yaşanabilecek olan yükselişe kilitlendiği öğrenildi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bu süreçte Perşembe günü faiz kararını açıklayacak. Faiz kararına göre piyasalarda aşağı ya da yukarı yönlü bir değişim yaşanması bekleniyor. Ekonomist Selçuk Geçer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı tahminler ve piyasa değerlendirmeleri ile birlikte ekonominin nabzını tutmaya devam ediyor.

Dolar Alım Satım için Uygun Tarih Ne Zaman?

Dolar yatırımı bulunanlar piyasalarda meydana gelen dengesizlik nedeniyle nasıl bir yol izleyeceklerini henüz bilmiyorlar. Doların düşeceği yönünde bazı haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu iddialar hakkında ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda uygulanan bir manipülasyon olduğunu savunuyor.

Elinde doları olan yatırımcılar için Selçuk Geçer dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Yayınlamış olduğu yeni videosunda doların önümüzdeki günlerde çıkmaya devam edeceğini belirtirken bu süreç içerisinde tarih de verdi.

Eylül Ayında Dolar Fiyatları Fırlayacak!

Selçuk Geçer tarafından yapılan son değerlendirmelerde dolar fiyatları hakkında önemli değerlendirmeler bulunuyor. Bu açıklamalara göre ‘Dolar fiyatları önümüzdeki günlerde yükselmeye devam edecek. Geçtiğimiz aralık ayında dolar 12 lirayı gördü ancak bunun için Merkez Bankası milyarlarca lira harcamak durumunda kaldı. Çok geçmeden 5 aylık dönemde dolar fiyatları yeniden yükseldi ve 17 liraya kadar çıktı. Bize ülkece çok güzel bir film gösterdiler ancak yeniden düşmesi mümkün değil. Önümüzdeki günlerde dolar fiyatları 19 liraya çıkacak. Ardından 20 lirayı görmesi çok zor bir ihtimal değil. Yıl sonuna doğru doların 30 lira seviyelerine çıkmasını bekliyorum’ ifadelerini kullanarak yatırımcıları uyardı.