SKY Spor'a konuşan Erman Toroğlu, teknik direktör Okan Buruk ve yükselişe geçen Barış Alper Yılmaz'a ayrı bir parantez açtı.

Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi Galatasaray, Elias Jelert’i KAP’a bildirdi

"SAĞA SOLA POSTA ATIYOR"

"Barış Alper kendini geliştirdi, baya iyi gidiyor. Ama biraz kendine dikkat etmesi gerekiyor. Ankara fedaisi gibi, sağa sola posta atıyor. Bir gün gidiverir dışarı, topunu oynasın. Kabiliyetli bir adam."

"OKAN BURUK'UN YANINDA BİRİSİ VAR..."

"Okan Buruk'un yanında birisi var (İrfan Saraloğlu) beraber hallediyorlar. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yanında kimse yok. Ona yardımcı lazım. Fenerbahçe kalan maçlarda evinde birkez daha puan kaybederse şampiyonluğu verir."

MAURO ICARDİ ELEŞTİRİSİ

"Icardi'nin düşüşü var. Mukaveleden sonra rahat takılmaya başladı. Eski Icardi değil. Zorlama var, kilo da var. Biraz daha zorlarsa bir yeri atabilir, o yüzden zorlamıyor kendini."

SPARTA PRAG YORUMU

"Zor maç olur. Eğer Avrupa'da hasar alırlarsa lige de yansır, sakatlık olur. Ama Avrupa'daki zeminler bize göre daha iyi böyle bir avantajları bulunuyor."

MUSLERA - LİVAKOVİC KIYASLAMASI

"Muslera'yla hemen mukavele yaparım. En kötü maçında Muslera'nın 3 kurtarışı var. Livakovic bir Muslera değil. Bence Fener'in kalecisinin gözlerinde problem de olabilir. Enteresan goller yiyor." dedi.