Emek Ege, Erden Timur'un sadece Galatasaray'da değil iş hayatında da başarılı olduğunu söyledi.

"CEBİNDEN PARA VERİP TRANSFER YAPTI"

"Erden Timur'un Galatasaray'daki ilk görevi Burak Elmas döneminde Basketbol A.Ş'deydi. NEF'le birlikte güzel işler çıkarttılar. Bütçe onayı çıkmadı, cebinden para verip transfer yaptı. Fenerbahçe'yi Ataşehir'de yendikleri maçtan sonra sporculara prim dağıtmıştı."

"KÜÇÜK DÜŞÜNMEDİ"

"Galatasaray'a gelmeden 3-4 ay önce Futbol Takımı, Göztepe'ye yenilse küme düşme hattına geriliyordu. Küçük düşünmedi, büyük düşündü. Icardi, Torreira, Mertens gibi dünya yıldızları geldi. Sportif başarıyla birlikte mali başarı da geldi. Borçlar da ödenmeye başladı. Eğer önceki yönetim devam etseydi Romanya'dan isimsiz futbolcular alıp 3-5 sene zaman isteyeceklerdi belki de."

"HER YERDE KONUŞULMAYA BAŞLANDI"

"Biraz da iş hayatından bahsedelim. Genç nesil bir yatırımcı. Timur Holding'ten ayrılıp NEF'te yaptığı başarılı işler Dünya'nın her yerinde konuşulmaya başlandı. Yeni fikirlerle 1 senede inanılmaz ciroya ulaşıyor. Bugün Türkiye'nin en zengin 100 iş adamından birisi."

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"GALATASARAY'IN KRALI OLDU"

"Erden Bey sadece yaptıklarıyla değil söylemleriyle de taraftarın sevgilisi oldu, kralı oldu. Başkan Dursun Özbek'in önüne geçti 'Ligi bitirtmeyiz, her masada varız' sözleri çok konuşuldu. Bence gayrimenkul projelerinin de üstesinden gelebilecek bir yönetici. İnsanlar da Erden Timur'un devam etmesini istiyor ama Yönetim Kurulu'nda bazı kırgınlıkları var." ifadelerini kullandı.