Süheyl Batum listesini açıkladı! Ünal Aysal ve Alp Yalman... Süheyl Batum listesini açıkladı! Ünal Aysal ve Alp Yalman...

Emre Bol, Fenerbahçe'nin Süper Kupa Finalini de protesto edeceğini iddia etti.

"ADALETSİZLİK YAPIYORLAR"

"Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki tedbirsiz sevkleri yanlış buluyorum. Çünkü hafta içi oynanacak maçlarda forma giyebilecekler. Peki Galatasaray taraftarı isyan etmeyecek mi? Bu adamlara 2 haftadır ceza vermedin tuttun lig maçında oynatacaksın diye. Adaletsizlik yapıyorlar o adaletsizliği başka bir adaletsizlikle üstünü örtmeye çalışıyorlar. Adana Demirspor maçında Oosterwolde çizgiden topu çıkarıp, Osayi gol atarsa ne olacak? Sen insanları memnun etmeye çalıştıkça daha çok ortalık karışıyor. TFF her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor."

"FENERBAHÇE'Yİ SAVUNMAM"

"Sevklerde hangi maddeler geçerliyse onları uygulasınlar. Bunları küçük takımlara veremezler çünkü kalabalık değiller. Büyük kulüplerin ise arkası kalabalık. Medyası var, taraftar var, lobisi var. Ben Fenerbahçe'yi savunmam ne görüyorsam onu söylerim. Kimsenin avukatı değilim. Onların avukatları var savunsunlar. Takımlar umrumda değil. Türk futbolunun bu hale gelmesine üzülüyorum."

"GALATASARAY 8-10 GOL ATAR"

"Fenerbahçe bence Pazar günü Süper Kupa maçına çıkmayacak. Eğer Fenerbahçe U19 takımı ile sahaya çıkarsa Galatasaray A takımını çıkarır. Sana 8-10 gol atar sonra oturursun aşağı." dedi.