Bol, Osimhen'in formayı hak ettiğini dile getirdi.

"İÇERDEN HABERLER BİLE ÇIKARDI"

"Okan Hoca 3 senede sadece 7 kez mağlup olmuş. Eğer Galatasaray kötü gitseydi neler olurdu neler? İçerden bile haberler çıkardı. Kimse kurcalamıyor. Çünkü sonuçlar iyi gidiyor."

"ABUK SUBUK KONUŞUYOR"

"Okan Buruk, Icardi'yi takımda tutmak istiyor ama menajeri abuk subuk konuşuyor. Daha fazla para istiyor. Nasıl takımda tutacaksın? Osimhen ve Icardi arasında problem var. Bunu ben birinci ağızdan biliyorum."

"HARIL HARIL ÇALIŞIYOR"

Ahmet Çakar: "Osimhen'e 200 milyon Euro teklif gelirse..."
Ahmet Çakar: "Osimhen'e 200 milyon Euro teklif gelirse..."
İçeriği Görüntüle

"Icardi'nin amacı şimdiden kontrat alıp kendini garanti altına almak istiyor. Aklın yolu bir Şampiyonlar Ligi'nde kim oynayacak? Osimhen. Adam harıl harıl çalışıyor. Her tarafa koşuyor. Ama Icardi ise Osimhen'den daha kariyerli bir oyuncu. Okan Buruk biraz medya ve taraftarı sakinleştirmek için demeç verdi." dedi.