Sporseverlerin NTV Spor ve  beIN Sports ekranlarından tanıdığı spiker Emre Gönlüşen, ölüm yıldönümünde anılıyor.

İki kız çocuğu babası olan sunucu ve spor spikeri Emre Gönlüşen 2019'da yakalanıp bir defa yendiği kanser hastalığı ikinci defa nüksedince 9 Ağustos 2020'de tedavi gördüğü Adana'daki bir hastanede 41 yaşında vefat etti. Cenazesi, memleketi Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emre Gönlüşen kimdir

Emre Gönlüşen (22 Ekim 1978, Adana - 9 Ağustos 2020, Adana), Türk spor spikeri ve sunucu. Gönlüşen, 22 Ekim 1978'de Adana'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İsmet İnönü İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Adana Koleji'nde bitirdi. Yüksek öğrenimini Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü'nde tamamladı.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray tahminlerim doğru çıktı" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray tahminlerim doğru çıktı"

Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı'nda iki yıl diksiyon eğitimi aldı. Mesleğe 1999'da Adanaspor maçlarını yayımlayan yerel bir televizyon kanalında başladı. 2002'de İstanbul'a gelerek TV8'de İtalya Seria A maçlarını sunarak devam ettirdiği kariyerini daha sonra 2020'de ölümüne kadar; D Spor, Telesport, NTV Spor ve beIN Sports kanallarında spiker ve sunucu olarak sürdürdü.

Spor tutkusu haricinde sıkı bir müzik takipçisi olan Gönlüşen, Beatles ve Rolling Stones hayranıdır. Bir süredir kanser tedavisi gören Emre Gönlüşen 9 Ağustos 2020 tarihinde vefat etti.