YouTube'dan Kafa Sports'a müsabakanın perde arkasını anlatan Ercan Taner'in demeçleri şöyle...

"ÇOK İYİ KADROYDU"

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

"Maç öncesi meteorolojik olarak çok iyi bir hava var. Juventus'un kalesinde ekol olmuş Buffon ve Tevez var. Savunmada İtalya Milli Takımı'ndan Chiellini ve Bonucci değişmez ikili, nefes aldırmayan stoperler. Tevez ve Pogba'nın iyi zamanları. Çok iyi bir kadroydu. O sezon Serie A'da 102 puanla rekor kırarak şampiyon oldular."

"İKİMİZ DE ŞAŞTIK"

"Juventus maça çok iyi başladı. İtalyan futbolunun sertliğini hissetmiştik. Sonra maç ortada oynanmaya başladı. Kar yağmaya başladı, benim için sıkıntı yok çok fazla karlı maç anlatmıştım. Yanımda lacivert kıyafetli UEFA görevlisi vardı. Portekizli hakem düdüğü çaldı ve maçı bitirdi. O bile şaşırmıştı. İkimiz de şaştık ve kaldık. Aşağıya indik, dediler ki 'Maç tatil edildi' kar şiddetini arttırmıştı. Biz dışarı çıktık zemin kayıyordu. Arabalar çıkamıyordu stattan. 2.5 - 3 kilometre yürümüştük."

"JUVENTUS'U ETKİLEMİŞTİ"

"Sabah olmuştu, ıhlamur içtim. Sabah bir baktım kar yine yağıyor ama dünkü gibi değildi, biraz serpişmişti. Stada gelmiştim, UEFA görevlisi yanımda yok aşağıya indi. Zemin çok ağırdı. Juventus'un patronluk taslama oyunu yoktu, dün izlediğim Juventus ile bugün izlediğim Juventus arasında fark vardı. Maçın tatil edilmesi onları etkilemişti."

"İNANAMADIM!"

"Tribünler bunu istiyor, TV başındaki Galatasaray taraftarı da bunu istiyor, ben de bunu istiyorum. Öyle bir hava oluştu ki 'Biz bu Juventus'u eleyeceğiz' dedim. Ama Buffon'a gol atmak zordu. Tribünden bile baktığın zaman kaleyi kaplıyordu duruşuyla. Peşine o gol geldi. Sneijder karlara doğru koşuyor inanamadım. Juventuslu futbolcular da inanamadı. Çünkü veda ediyorlar. Golden sonra oturmadım. Herkes bu işin bitmesini bekliyordu. Onlar da pes etmişti. İtalyan basını Galatasaray'ın turu hak ettiğini yazmıştı. Film gibi maçtı. Sonu da güzel bitti." dedi.