Timur, Chelsea'den 3 yıldızın transferini ve Rashica'nın bonservisini almak için görüşmelere başladı.

RASHİCA'YI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR

İlk durak İngiltere. Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur ve beraberindeki kurmaylar önce Londra'da Norwich City yetkilileri ile masaya oturup Milot Rashica'nın işini bitirmeye çalışacak. Oyuncunun tercihini Galatasaray'dan yana yapması etkili oluyor. Cimbom prensip anlaşmasına varılacağından çok umutlu.

CHELSEA İLE TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Süper Lig'de 23. şampiyonluğa adım adım koşan Galatasaray, gelecek sezon Avrupa'da da başarılı olacak bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda rotasını İngiltere'ye çevirirken, Cimbom'un transfer sürecini yöneten Erden Timur'un Londra'da Chelsea ile görüşme yapacağı ortaya çıktı.

ZİYECH, PULUSİC, FOFANA

Aslan, Premier Lig devi Chelsea'de forma giyen 30 yaşındaki Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in yanı sıra Hırvatistan ve ABD vatandaşlığı bulunan 24 yaşındaki Christian Pulusic ile genç oyuncu David Fofana'nın transferi konusunda masaya oturacak. Daha önce de Galatasaray'a transferi gündeme gelen Ziyech'in 2025, Pulusic'in 2024, Fofana'nın ise 2029'a kadar Chelsea ile sözleşmesi sürüyor.

KİRALAMA FORMÜLÜ MASADA

Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un transfer planında Chelsea forması giyen yıldız oyuncuların kiralanması da bulunuyor. Sağ kanat ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Ziyech bu sezon 23 maçta 2 asist üretirken, yine benzer mevkide oynayan Pulusic de 28 karşılaşmada 1 gol, 2 asistle oynadı.

Öte yandan iki kanatta ve forvette görev yapabilen 21 yaşındaki Fofana ise Premier Lig'de sadece 2 maçta oynadı ve 61 dakika süre alabildi. Galatasaray, listedeki isimlerle ilgili sıkı bir çalışma yürütüyor.

Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı Roberto Mancini'den Antonio Conte'ye Galatasaray uyarısı

PSG'NİN TAVRI ETKİLİ OLACAK

Sarı kırmızılıların, Londra'dan sonra ikinci adresi Paris olacak. Erden Timur, Mauro Icardi konusunda Paris St. Germain temsilcileriyle yeni bir toplantı gerçekleştirecek. Bu görüşmede PSG'nin transferin mali şartlarını açıklaması bekleniyor. G.Saray yönetimi, Icardi'ye ciddi bir bütçe ayırdı. Bununla birlikte PSG'nin tavrı belirleyici olacak. Sarı-kırmızılıların transfer uçağının iki müjdeyle dönmesi bekleniyor.

(Sporx)