Erden Timur, Fenerbahçe'nin yabancı hakem talebine de cevap verdi.

"YABANCI HAKEMLER SEÇİLSİN"

"Yarından tezi yok bu yabancı hakemler seçilsin ve geçmişten günümüze ne var ne yok incelenip ortaya çıksın. Biz 'Herkes bunun sonuçlarını kabul etsin.' diyoruz. Fanatik kesimler dışında herkes kabul edecektir zaten. Bunun amacı 'Bakın bize haksızlık yapıldı.' değil. Kime ne yapıldıysa çıksın, şeffaflık budur. Şeffaflıktan, kendisinden emin olan kimsenin çekinmemesi gerekiyor."

"DOĞRU BİR FEDERASYON İSTİYORUZ"

"Kulüpler Birliği, TFF'nin gitmesi için imza topluyordu. Böyle bir şeye başlandı. Bunun sonucunda TFF de böyle bir açıklama yaptı. Doğru bir Federasyon, doğru kurullar olsun istiyoruz. Bunu 1 ayda olsun gibi aceleye getirmemeliyiz. 100 kişi seçilecek, bunlar mümkün değil."

"DEVLETİN EL ATMASI GEREKİYOR"

"Gelin herkes imza versin dedik, konu bir yere gitmedi. Gitgide daha da büyüyor. Bir şeyler yapılmazsa daha da büyüyecek. Herkes incelenirse, kim yanlış yaparsa ortaya çıkacak. İnsanları karalamak için yapılanlar hemen azalacaktır. Devletin bu konuya el atması gerekiyor. Ben temiz eller başlasın dedikten sonra bir dünya olay oldu. Belki de bu noktalara gelmeyecektik."

"RAHAT UYUYORUM"

Abdülkerim Durmaz'dan Fernando Muslera'ya eleştiriler Abdülkerim Durmaz'dan Fernando Muslera'ya eleştiriler

"Çok rahat uyuyorum, onda hiçbir sorun yok. Kim ne derse desin. İnsanın geceleri rahat uyuması, iç huzuruna bağlı."

"GERGİNLİĞİN BİR AN EVVEL BİTMESİ..."

"Keşke normal anlamda oynayıp, normal şekilde tamamlansaydı. Herkes için çok daha iyi olurdu. Temel konu, gerginliğin bir an evvel bitmesi. Gerginlik devam ederse, herkes daha farklı şeylerin olmasından endişe ediyor." şeklinde konuştu.