28 Ekim Cumartesi günü Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19:00'da başlayacak. Maçta Kadir Sağlam düdük çalacak. Yardımcıları Esat Sancaktar ve İbrahim Bozbey, 4.hakem ise Çağdaş Altay oldu.

ERDEN TİMUR İSTİFASINI İSTEDİ, GALATASARAY MAÇINDA GÖZLEMCİ OLDU

Geçen sezonun başında MHK Başkanlığı görevini yürüten Sabri Çelik'in kurulunda Başkanvekili olarak Murat Ilgaz görev yapıyordu. Ilgaz, maçlardaki hakem atamalarını yapan görevliydi. Özellikle geçen sezon Galatasaray'ın ilk 9 haftada yakındığı hakem hatalarından dolayı TFF'ye çıkarma yapan Erden Timur, Murat Ilgaz'ın istifasını istemişti. Aynı Murat Ilgaz, bu sezon Rizespor - Galatasaray maçının gözlemcisi oldu.

YÜKSEK PUAN VERMEK İÇİN Mİ ATANDI?

Gözlemcilerin görevi, hakemlerin 90 dakikalık performansına not vermekle yükümlüdür. Verilen puana göre hakemin önümüzdeki hafta maç alacağı ve sezonu iyi-kötü bitirmesinde etkili olur.

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

2000-2001'DEKİ FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞUNDA TARTIŞILAN İSİM OLDU

Sarı-lacivertli kulübün dönemin başkanı Aziz Yıldırım'ın kazandığı ilk şampiyonlukta yaşanan hakem hatalarından dolayı en çok tartışılan isim Murat Ilgaz olmuştu. Daha sonra kamuoyu baskılarına dayanamayıp düğünü asmak zorunda kaldı.