Transfer süreciyle ilgili konuşan Erden Timur, "Hakim Ziyech'in sağlık kontrolleri bitmek üzere. Transfer stratejimizi tam anlatamayız çünkü kartımızı açmış oluruz. Opsiyonlarımızı sürekli açık tutarak, ligde tekrar şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefliyoruz. Stratejimiz, bu ikisini sağlayacak kadro oluşturmak." dedi.

Basın mensuptlarının sorularını yanıtlayan Erden Timur sözlerine şöyle devam etti;

Geçen sezon da bu tip yemekler düzenliyorduk, aileler, çocuklar. Dünyada sayılı yerlerden birisi bu ada. Bu sezon bizim için çok farklı olacak. İlk başta sadece motivasyon adına da değil, herkesle birlikte... Geçen sene bambaşka organizasyonlar yapmıştık. Ailemize yeni isimler katıldı. Bu sene bizim için dayanışma ve konsantrasyon senesi.

Mehmet Demirkol'un Galatasaray övgüsü: "Hakikaten inanılmaz" Mehmet Demirkol'un Galatasaray övgüsü: "Hakikaten inanılmaz"

Rashica iyi bir oyuncu. Rakiplerimizin transferlerine hep 'iyi' diyorum. Bu sene böyle gergin geçmesin etmesin diye. Birçok oyuncuyu, sadece o pozisyon değil. Sadece kanat mı, 10 numaraya mı ihtiyacımız var. İnsanlar ne tip oyuncu aradığımızı bilmiyor. Rashica, sağ olsun bizi uzun süre bekledi. Neticede planlama stratejisi, opsiyonlara göre değişiyor. Bu değişikliğe göre şey yapmanız gerekiyor, bu dinamik süreç. Dinamik süreç, bütçen geniş olsa daha az dinamik olur. Bütçen geniş değilse beklemen gerekiyor. Seviye 2 oyunculara gitmen için opsiyonları beklemen lazım.

Yazılan isimlerin %80’i doğru olmayan isimler. Guendouzi de bunlardan biri. Sergio Ramos, herkesin listesinde vardır. Ama rakamlar önemli. Stoperdeki takviye çok değerli bir takviye olacak. Ayrılıklar söz konusu olacak. Birileri gidecek, birileri gelecek. Kimileri kiralık gidecek. Göreceğiz.

Zaniolo için Aston Villa ile bir noktaya geldik. Son aşamada diyebilirim. Zaniolo'nun 35 milyon euroluk serbest kalma bedeli var. Daha fazlasını nasıl getiririz diye düşünüyoruz. Bugün Tete için de aynısını düşünüyoruz. Orada da amacımız hem Galatasaray'da oynasın hem de ticari tarafı var.