Yaklaşık 20 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde eleme maçlarına çıkacak Galatasaray'da transferlerin gecikme sebepleri tek tek su üstüne çıkmaya başladı.

1- UEFA RADARINDAN KAÇMAK İSTENİYOR

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un demeçlerine göre Galatasaray, UEFA'nın radarına takılabilir. Böyle bir durumda Galatasaray 3-4 sene FFP kontrolünde rahat transfer yapamayacak. Önce sponsorluk gelirleri açıklanacak sonra transferler de bu rakamlar karşısında dengede tutulacak. Böylece Sarı-kırmızılı takım, UEFA'nın radarına girmeyecek.

Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti Fenerbahçe'nin transferi En-Nesyri'yi Erden Timur veto etti

2- OYUNCU SATIŞI GEREKİYOR

Başkan Dursun Özbek, Galatasaray'ın başında son 2 yaz transfer döneminde önemli satışlar yapmıştı. 17 milyon Euro'ya Bruma satılıp yerine Gomis, Fernando, Feghouli gibi önemli yıldızlar getirildi. Geçen sezon da 15 milyon Euro'ya Marcao gitti yerine Icardi, Mertens ve Torreira gibi dünya yıldızı oyuncular imza attı. İşte tam da bu noktada yine Galatasaray, UEFA radarından kaçmak istiyorsa ilk olarak oyuncu satışı yapacak. Ancak bu kez düşünülen rakam en az 20 ila 30 milyon Euro arası. Peşine de yıldızlar gelmeye başlayacak...