Galatasaraylı gazeteci Süleyman Rodop, "Kontra" Youtube kanalında Erden Timur ile ilgili şok gelişmeyi duyurdu.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"Bana Fenerbahçe-Ankaragücü maçındaki penaltıyı birisi anlatsın. Penaltı diyen çıkmadı. Birkaç kişi çıktı, biri Fenerbahçeli yönetici, 3-4 tane de Fenerbahçeli spor yazarı..."

Servet Çetin'den Galatasaray itirafı: "8 milyon Euro'ya..." Servet Çetin'den Galatasaray itirafı: "8 milyon Euro'ya..."

"Galatasaray yönetimine sesleniyorum. Ankaragücü basın toplantısı yapıyor, Galatasaray'a söylediğini bırakmıyor. Fenerbahçe maçının devre arasındaki konuşmaları önce söylesinler. Galatasaray yönetimi neredesiniz? Sadece Erden Timur, biraz da Dursun Özbek... Diğer yöneticiler yok. Böyle yönetici ben de olurum."

"Gustavo'nun Altay'ın kartını takma meselesi... Cezası açık, net. Federasyona yanlışlıkla taktı demişler, geçiştirmişler. Arda Turan'ın soyunma odasındaki görüntülerine temsilci raporu olmadan ceza yazmıştınız. Bir kollama olayı var. Fenerbahçe'yi yarışın içinde tutmaya çalışıyorlar. Ali Koç tüm tuşlara basıyor."

"ERDEN TİMUR BIRAKMA YOLUNDA GİDİYOR"

"Erden Timur yoruldu. Yalnız kalıyor. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren çıkmıyor. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."

"Galatasaray yönetimi çay içme yeri değil. 'Erden Timur konuşsun' diyerek bu işler yürümez. Herkes elini taşın altına koymalı."

"Galatasaray'da 'Her olayı Erden bey söylesin, bana dokunmayan yılan bin yaşasın' ortamı var gibi duruyor. Ankaragücü Başkanı çıkıyor, Galatasaray ve Erden Timur'a neler söylüyor herkes Erden Timur'dan bir hareket bekliyor. Susuyorlar."

"HERKESİ UAYARIYORUM"

"Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Bakın herkesi uyarıyorum, gidişat o yönde ilerliyor. Erden Timur her türlü şekilde yıpratılıyor. Karşı tarafın saldırıları arttı ben ilk kez bu şekilde görüyorum."