Erden Timur, kendisine yönelik çıkan iddialara da cevap verdi.

"HER ŞEY 20 SAATTE BİTTİ"

"Sacha Boey transferinde her şey 20 saatte bitti. Bayern Münih bizi, Boey'i ve oyuncunun menajerini köşeye sıkıştırmıştı. Dirayetli davrandık ve istediğimiz pazarlığı yaptık."

"TAKIM ALMAK ZOR"

"Yurtdışından takım alma fikri zor. Çünkü biz dernek statüsündeyiz. Belki yarın öbür gün başka bir başkan gelecek ve o bunu istemeyecek. Hemen bu işi oldu bittiye getirirsek de başarılı olamayız. Adım adım oraya gidiliyor. Bu projenin altını doldurmamız gerekiyor."

"AHLAKLI KARARLAR ALIYORUM"

"Benim için şampiyonluklar, başarılar, galibiyet veya dünyevi şeyler çok önemli değildir. Futbolla ilgili aldığım kararlarda bir danışmanlık şirketiyle çalışmıyorum. Sadece karakter analizi yapıyoruz ve ahlaklı kararlar alıyorum. Galatasaray'da bu şekilde karar mekanizması var."

"HERKESTEN EFENDİLİK İSTEMEZSİN"

"Karakter analizinde bazen orada da şu var; bazılarının negatifini buluyorsun, yönetebilir misin diye bakıyorsun. Herkesten de efendilik istemezsin, bazı takımlarda da parçalayıcılar da olması lazım. Bazı insan zorlayıcıdır ama gerçekten çok tutkuludur."

Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı Elias Jelert transferinde Johan Elmander detayı

AHMET KAYA SÖZLERİ

Soru: Hayatınızın şarkısı ne olurdu?

Erden Timur: "Hayatımın şarkısı, Ahmet Kaya'dan bir şarkı olurdu. Kendine iyi bak, beni düşünme, su akar yatağını bulur."