Grupta 3.haftayı 4 puanla 2.sırada bitiren Galatasaray'ın oynadığı iyi futbol takdir görse de kalan maçlar ve Manchester United'ın çıkışa geçmesi her şeyin bitmediğini gösteriyor.

ERDEN TİMUR'DAN "ALLİANZ ARENA" SEFERBERLİĞİ

Manchester United - Galatasaray maçında binlerce gurbetçi taraftar, Old Trafford'da Sarı-kırmızılı takıma destek vermeyi başardı. Öyle ki resmi olmayan rakamlara göre İngiliz taraftarlarının arasında yaklaşık 7-8 bin Türk futbolsever yer alıyordu.

Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..." Elias Jelert'in ilk açıklamaları: "Çok heyecanlıyım..."

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Bayern Münih maçında Münih ve Almanya'daki Türk taraftarlarının Allianz Arena'da maçı izlemesi için çalışmalara başladı. Timur'un amacı 2012-2013 sezonunda Sarı-kırmızılıların Schalke'yi 3-2 yendiği maçtaki atmosfer gibi stadın yarısından fazlasını Galatasaraylı taraftarlardan oluşturmak.

Galatasaray 2014-2015 sezonunda Dortmund, 2018-2019 sezonunda da Schalke ile karşılaşmış ancak organizasyon tam sağlanamadığı için beklenildiği kadar Türk taraftar sayısı maçı izleyememişti.

BAYERN MÜNİH - GALATASARAY RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.haftasında Bayern Münih - Galatasaray mücadelesi 8 Kasım Çarşamba günü saat 23:00'de Allianz Arena'da oynanacak.