Timur, Fenerbahçe'ye cevap niteliğinde yazılı bir açıklama yaptı.

"BU HAREKETLERİ NORMALLEŞTİRMEYELİM"

Fenerbahçeli yöneticilerin, Kayserispor maçının devre arasında hakem Attila Karaoğlan'ın yanına giderek tepki göstermesini eleştiren Erden Timur, Beyaz TV'ye yazılı açıklamasında "Sürekli yanlışı yanlışla doğrulayıp bunun normalmiş gibi kabullenmeye yozlaşma deniyor. Yozlaşma, toplumların çökmesine sebebiyet verir. Lütfen bu tür şeyleri normalleştirmeyelim. Bunu kim yaparsa yapsın eleştirelim." ifadelerini kullandı.

"TFF'NİN SPONSORU ARÇELİK"

Sarı-lacivertli kulübün, Kayserispor'un Dursun Özbek'in otelinde kalmasına yönelik tepkisine cevap veren Erden Timur "TFF'nin sponsoru Arçelik. Biz bunlarla ilgili herhangi bir şey demiyoruz, denemez de. Çünkü bunlar çok normal şeyler. Futbolda rekabetin bu düzeye gelmesini istiyoruz." dedi.

"BU SEVİYEYE GETİRMEK YANLIŞ"

Erden Timur ayrıca "Otelde kalıyor diye algı yapıp, Kayserisporlu futbolcuları namusumuz kirlenmesin diye mücadele etmeye zorlamak gibi bu seviyeye getirecek şeylerin çok yanlış olduğunu düşünüyoruz. Ve hiçbir şekilde böyle açıklamalar yapmıyoruz." açıklamasını yaptı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ADI KULLANILMIŞ"

Erden Timur, Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı maçta hakem Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adı kullanılarak tehdit edildiği iddiasına yönelik açıklama yaptı. Timur, "Yöneticilerimizle konuştum. Sayın Cumhurbaşkanımızın adının kullanıldığı söyleniyor. Bu açıklığa kavuşturulmalı. Cumhurbaşkanımızın adının geçtiği iddialarını bile yanlış buluyoruz. Bunu hep birlikte düzeltelim."" ifadelerini kullandı.

Tümer Metin: "Rams Park'daki derbide fark yaratır" Tümer Metin: "Rams Park'daki derbide fark yaratır"

Kaynak: Sporx / Beyaz TV