Mayıs ayındaki seçimlerde aday olmayacağını dile getiren Erden Timur, transfer sorusuna da cevap verdi.

"1 VEYA 2 TAKVİYE YAPACAĞIZ"

"Kış transfer dönemi kısıtlı bir dönem. Doğru bir adım atmanız lazım. O yüzden seçenek çok az. 1 veya 2 takviye yapacağız gibi görünüyor. Direkt ilk 11 için istediğimiz seviyede bir oyuncu bulursak transfer edeceğiz. Elimizdeki oyunculara sabır gösterince ne olduğunu görüyorsunuz. Çok değerli bir takımımız var."

"BİZİ TATMİN EDECEK TEKLİF OLURSA..."

"Birçok oyuncumuza teklif var. Eleştirilen oyuncularımıza da teklifler var. Yerini doldurmadan oyuncu göndermek normal değil. Bizi tatmin edecek bir teklif olursa değerlendirilecektir."

ANGELİNO AÇIKLAMASI

"Angelino'nun menajerleri görüşüyor. Leipzig'in de orada bir sözü olacaktır. Ondan sonra tabii ki başka takımlara transferin gerçekleşme ihtimali var."

RIDVAN YILMAZ VE ABDÜLKADİR ÖMÜR

"Oyuncu isimleriyle ilgili konuşmuyorum. Şu anda yorum yapamam. Yapmak da doğru değil."

MUSLERA'NIN GELECEĞİ

"Kaptanımız Muslera ile görüşeceğiz. Galatasaray için çok önemli bir değer, efsanemiz. Futbol hayatına devam etmek istiyorsa onunla görüşüp bu konuyu aramızda çözeriz diye düşünüyorum."

"ADAY DEĞİLİM!"

İnan Kıraç cephesinden Erden Timur'a destek İnan Kıraç cephesinden Erden Timur'a destek

"Başkanlığa aday değilim. Böyle bir şey olsa, aday olan insan iletişim kurar. Ben yoğunluktan üyelerle konuşamıyorum bile. Dursun ağabeyimizin devam etmesi gerekiyor çünkü devam etmesi gereken projeler var." ifadelerini kullandı.