Önümüzdeki dönemden itibaren merak edilen sorulardan birisi de Erden Timur'un görevine devam edip etmeyeceği...

Alınan haberlere göre Timur, şahsına yönelik kendisine yapılan ithamlardan dolayı oldukça rahatsız. Bunun üzerine sağlık sorunlarının da bulunması genç yöneticiyi geri adım atmaya itiyor.

YÖNETİMDEN 2 YÖNETİCİ İSTEMİYOR

Galatasaray Yönetim Kurulu'nda çok fazla basına demeç vermeyen ancak geri planda kalan 2 yönetici, Erden Timur'un varlığından rahatsızlık duyuyorlar. Özellikle sezon başında yapılan transferlerden ve sezon ortasında Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra kulübün sıkıntıya girdiği mali süreçten rahatsızlık duydular.

AŞKIN, KOZAK VE KIRAN SÜREKLİ TİMUR'U ÇEKİŞTİRİYOR

Galatasaray Divan Kurulu'nın önde gelen isimleri Taner Aşkın, Hayri Kozak ve Turgay Kıran sürekli mevcut yöneticilerle Erden Timur hakkında konuşmalar yapıyorlar. Bu da 42 yaşındaki yöneticiyi rahatsız ediyor.

Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..." Alp Pehlivan'den Elias Jelert yorumu: "İki bekte de..."

REZAN EPÖZDEMİR, TİMUR'A KARŞI GELDİ

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Rezan Epözdemir, sezon başında stada sponsor olmak istedi. O dönem Galatasaray'ın Erden Timur'un sahibi olduğu NEF'le anlaşması devam ediyordu. Epözdemir, Timur'un Rams'la yaptığı görüşmelerden rahatsızlık duyarak bu sponsorluğa karşı çıktı. Devamında da Turgay Kıran, Epözdemir'in demeçlerine destek olarak bazı sponsorluk paralarının geç yattğını hatta bazılarının da ödenmediğini söyledi.

FARUK SÜREN 'BENİ KARIŞTIRMAYIN' DEDİ

Son olarak damadı Burak Elmas'ın ibra edilmemesinden sonra camiaya kırgın olan Faruk Süren de Erden Timur'dan uzak duruyor. Kendisine ve damadına haksızlık yapıldığını düşünen Süren, yakın çevresine "Beni karıştırmayın!" diyerek sitemini dile getiriyor.