Yerli rotasyonunu arttırmak isteyen Galatasaray, Kerem Demirbay ve Mert Müldür'ü kadrosuna katmak istiyor.

YARDIMCISI FATİH DEMİRELİ'NE TALİMAT VERDİ

Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha Galatasaray'a 27 gole katkı yapan Brezilyalı orta saha

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, 2 futbolcuyu transfer etmesi adına kulübün Araştırma Direktörü Fatih Demireli'ne tam yetki verdi. Timur'un bu görevi Cenk Ergün yerine Fatih Demireli'ne vermesi camiadaki diğer yöneticileri çok şaşırttı.

KEREM DEMİRBAY VE MERT MÜLDÜR'DE SON DURUM

Galatasaray, Kerem Demirbay transferini her an açıklayabilir. Oyuncu'yla anlaşma tamam. Kulübü de Galatasaray'ın önerdiği rakama 'tamam' demek üzere. Mert Müldür transferi ise kolay değil. Çocukken Fenerbahçeli olduğu bilinen Müldür'ün önceliği Sarı-lacivertlilerde top oynamak. Sakatlığından dolayı 1.5 yıldır forma şansı bulamayan 24 yaşındaki futbolcuyla alakalı teknik ekibinde kafasında soru işaretleri var.

ERDEN TİMUR'UN YARDIMCISI FATİH DEMİRELİ KİMDİR?

1983 yılında Almanya'nın Münih şehrinde doğan Fatih Demireli, gazetecilik eğitimini de bu ülkede aldı. 2008 yılında mesleğe atılan Demireli, bazı haber sitelerinde Bayern Munih kulübünün muhabirliğini yaptı. Türkiye'de bir dönem NTVSpor'un Almanya muhabirliğini de üstlenen Demireli, 2017 yılından bu yana Socrates derginin Almanya edisyonunun direktörlüğünü yapıyordu. Fatih Demireli, Eurosport'ta Bundesliga yorumculuğunun yanı sıra çok sayıda makale yazdı.