FUTBOL

Erden Timur'un yerini alacak kişi belli oldu

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un önümüzdeki dönem Başkan Dursun Özbek'le yola devam edip etmeyeceği belli değil.

Abone Ol

Başkan Dursun Özbek yeniden seçilmesi durumunda sezon bitiminden sonra Erden Timur'la masaya oturacak ve yol haritası belirleyecek. Timur görevine devam etmezse Dursun Özbek B planını da hazırladı.

İŞBECER - ERGÜN FORMÜLÜ

Özbek, Timur'la anlaşamazsa futbol takımını eski yöneticilerden Fatih İşbecer ve şu anda Sportif Direktörlük görevi devam eden Cenk Ergün'e emanet edecek.

İşbecer, Sportif A.Ş listesinde Timur'un yerini alacak. Ergün de İşbecer'in yardımcısı olarak transfer görüşmelerinde rol üstlenmeye başlayacak.

FATİH İŞBECER KİMDİR?

1976 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra İTÜ'de Fizik Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil teknoloji firması Pozitron'u kurdu. Daha sonra bu şirketi 100 milyon Dolar karşılığında Monitise şirketine sattı. Bu satıştan sonra Türkiye'ye dönerek Commencis yazılım şirketini kurdu.

Fatih İşbecer, 2015-2016 sezonunda Başkan Dursun Özbek yönetiminde Galatasaray Futbol Şube sorumlusu olarak görev yapıyordu.

Cenk Ergün ise yine Dursun Özbek yönetiminde 2017-2018 sezonunda Gomis, Feghouli, Mariano, Fernando gibi takviyelerin yapıldığı transfer döneminde önemli rol oynamıştı.

MEHMET ÖZBEK'E YER YOK!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'e görev vereceği iddia edilmişti ancak bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Abone Ol