Gürsoy, dönemin Galatasaray teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye sitem dolu demeçler kullandı.

"FUTBOLCU DEMEYE ŞAHİT İSTER"

"Ribery videosunu bana izlettiler, biz aşık olduk adama, 'Tamam alalım' dedim. Futbolcuyu benden saklıyorlar, göstermiyorlar. Ya 'getirin adamı' diyorum. Ya birisi geldi, futbolcu demeye şahit ister. Benim huyumdur, kelle kulak yerinde olmayan topçuyu almazdım. Fenerbahçe'ye Hagi yüzünden Türkiye Kupası Finalinde 6 üzeri gol atamadık. Ribery'i niye oyundan alıyorsun? Eline geçirmişsin Fenerbahçe'yi atsana attırsana."

"BAYRAĞI BEN DİKECEKTİM"

"Kadıköy'de bayrağı ben dikecektim, Graeme Souness benden önce davrandığı için Souness ile yolları ayırdık (espriyle). Beni en heyecanlandıran o bayrak dikilen maçtı. Maç sonrası Beşiktaş yöneticileri de bozulmuştu."

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da başka bir etki yaratır"

"SCHOLL'Ü ALMAYA GİTTİK"

"Faruk Süren ile birlikte Mehmet Scholl'ü almaya gittik. Bayern başkanı Hoeness bize, 'Siz kim oluyorsunuz Almanya'nın en iyi futbolcusunu almaya kalkıyorsunuz?' dedi, Faruk başkan da 'Siz bilmiyorsunuz galiba, biz dün Barcelona Kaptanı Popescu'yu aldık' deyince adam sustu kaldı. Yine de Mehmet'i alamadık, vermediler. En azından havamızı attık geldik." ifadelerini kullandı.